SGH

Haarstraat 14 in Holten, ( Toon op kaart )

112 scholieren

Bekijk de volledige pagina van SGH, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

SGH foto

Op SGH vind je 8 klassenfoto’s en 112 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

n.

n

SGH, 1990

Naar school gaan een verplicht tussendoortje.

Naar school gaan een verplicht tussendoortje. Voor de rest alleen maar goeie herinneringen. Prachtige lessen van o.a. Helmer, Masselink, van Maurik, Keestra en Altink. Dat waren mensen die wat te melden hadden. En de 'oude' Kamperman niet te vergeten... een hele bijzondere man. .....Bijna vergeten de beste band die op het 'Holtstock'festival heeft gespeeld 'The Royal Ass' Henk Steuneberg (zie en spreek ik nog steeds) André Dollenkamp (hoe zou het daar mee gaan) Pieter(Tamme)Keestra (heb ik door de jaren heen heeeel afentoe gesproken en gezien) en ondergetekende.

SGH, 1974

Ik ging veel om met mijn buurjongen Erik Meuleman en vriendinnen Ina Klein Lebbink, Marjan Oolbekkink, Diana Zwiers en Erna Stegeman Biologie leeraar Sjef Wiggers en dhr.

Ik ging veel om met mijn buurjongen Erik Meuleman en vriendinnen Ina Klein Lebbink, Marjan Oolbekkink, Diana Zwiers en Erna Stegeman Biologie leeraar Sjef Wiggers en dhr. van Maurik, leraar geschiedenis

SGH, 1983

?