S.G. Brogilo

Burg. H. van Sleenstraat 4 in Brielle, ( Toon op kaart )

298 scholieren

Bekijk de volledige pagina van S.G. Brogilo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

S.G. Brogilo foto

Op S.G. Brogilo vind je 46 klassenfoto’s en 298 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Waar ik het meest op deze school mee optrok was Earl de Graaf.

Waar ik het meest op deze school mee optrok was Earl de Graaf. Leerkrachten ten overvloede, Meneer en mevrouw de Man ( vond mevr wat minder ) Mevr. Bliek (woonde toen in Dordrecht en dat was makkelijk van als ik naar m'n vader ging kon ik mee rijden.), Mevr en Men. van Zwienen. Dhr Jan Rooymans, Mevr Abma. Ted de Groot (gymlerares) kon ik nog het meest waarderen, was waarschijnlijk de jongste van de docenten, en dat kon je wel merken. Schaatsen met z'n allen was super, behalve de zogenaamde elfstedentocht op het Brielse Meer, wat een takke eind was dat. En met Earl, Petra en Renate mee met werkweek voor brugwuppies om te helpen, we hebben wat afgelachen! Earl moest 's nachts nodig naar het toilet en liep haar tent uit, maar het scheerlijntje was zwart en zo struikelde ze en deed het in haar broek. We lagen blauw van het lachen! Klasgenoten die ik me nog kan herinneren waren Deborah Spaans, Sandra van Leeuwen, Petra Vrijhof?, Renate Bravenboer, Jolanda Roos, Yvonne ???, Angelique ???

S.G. Brogilo, 1983

Ik heb alleen maar 1 jaar gedaan hier op deze school.

Ik heb alleen maar 1 jaar gedaan hier op deze school.Ja ik moest toch een diploma hebben.Leuke school en tijd geweest en een klein klasje (9 meiden dacht ik )

S.G. Brogilo, 1987

Geweldige school! Hele leuke leraren.

Geweldige school! Hele leuke leraren. Ik heb veel goede herinneringen aan deze school, leuke klasgenootjes. Weinig leren ;-) na bijna 2 jaar Havo kortom de ideale school voor iemand die weinig tijd had om te leren. Met gemak een diploma gbehaald met alleen maar 9-ens en 10-en. Gelukkig daardoor toch nog verder kunnen gaan leren. Alleen typeles was vreselijk :-(

S.G. Brogilo, 1985

?