Schoolvereniging Wolters

Utenbroekestraat 2 in Den Haag, ( Toon op kaart )

250 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Schoolvereniging Wolters, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Schoolvereniging Wolters foto

Op Schoolvereniging Wolters vind je 34 klassenfoto’s en 250 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Als zandkorrel op het toneel van de Koninklijke Schouwburg tijdens het toneelstuk 'Waar is de sleutel?' - 100 jaar Wolters.

Als zandkorrel op het toneel van de Koninklijke Schouwburg tijdens het toneelstuk 'Waar is de sleutel?' - 100 jaar Wolters. Het gezicht van Van der Schoot toen Vanessa (Connie van Breukhoven) haar dochter naar school bracht (en alle vaders die daarna hun kinderen kwamen brengen cq halen...)

Schoolvereniging Wolters, 1978

Ik zat in de eerste klas bij Juffrouw van 't Zelfde, in de vijfde bij Meester Goosens en in de zevende bij Mijnheer Planje (Spreekwoorden-schrift: "Als de kok met de keukenmeid kijft, weet je waar de boter blijft") Daartussen in Indonesie op school gewee

Ik zat in de eerste klas bij Juffrouw van 't Zelfde, in de vijfde bij Meester Goosens en in de zevende bij Mijnheer Planje (Spreekwoorden-schrift: "Als de kok met de keukenmeid kijft, weet je waar de boter blijft") Daartussen in Indonesie op school geweest.

Schoolvereniging Wolters, 1948

Ik zat in de A-klassen.

Ik zat in de A-klassen. 5e klas bij Korthals-Altes die "kortnek" werd genoemd.

Schoolvereniging Wolters, 1976

?