Schoolvereniging Willemspark

Willem Witsenstraat 12 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

17 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Schoolvereniging Willemspark, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Schoolvereniging Willemspark foto

Op Schoolvereniging Willemspark vind je 0 klassenfoto’s en 17 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik weet helaas niet heel veel meer.

Ik weet helaas niet heel veel meer. Mn beste vriendinnetje was Gwendolyn Witkin en haar broer mn eerste liefde; Christian Witkin. 500-jarig bestaan Amsterdam-feest. Veel leuke verjaardagspartijtjes!

Schoolvereniging Willemspark, 1974

We hadden bijna alleen maar jongens in de klas,ongeveer 7 meisjes.

We hadden bijna alleen maar jongens in de klas,ongeveer 7 meisjes. Ooit was ik nog verliefd op een leraar die met krijtjes gooide maar niet naar mij.zesde klas bij Hans,wel tof maar niets geleerd. Toen naar het Barlaeus,waar behalve ik alleen maar jongens naar toe gingen.Tja Joost, melle en zo.

Schoolvereniging Willemspark, 1981

Na de schakelklas op de Nonhebelschool ben ik bij juffrouw Korff in de 2e klas gekomen.

Na de schakelklas op de Nonhebelschool ben ik bij juffrouw Korff in de 2e klas gekomen. Namen van leraren die ik mij herinner zijn Bos, Waanders, Koekendorp. Van klasgenoten o.a. Ingrid Martens, Peet van 't Wout, Mignon Buls, Dieuwke Dokkum, Margo Rabee, Els van Nierop, Coert Beek, Steven de Froe, Bernard Schatz, Charles Swinkels, Clara Wittop Koning, Margreet ??, Desiree??, Aafke ??,Wil uit Amstelveen, Martien de Goede, Annelies Schwartz, Anneloes Klein, Marlou Wijsman, Hannie Oosten, Joost van Heusden, Wim Waltman. Dit zijn zo een paar namen die mij te binnen schieten. Waarschijnlijk uit twee verschillende klassen, want in de 5e ben ik blijven zitten.

Schoolvereniging Willemspark, 1954

?