Schoolvereniging Simalungun

in Pematang Siantar, ( Toon op kaart )

8 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Schoolvereniging Simalungun, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Schoolvereniging Simalungun foto

Op Schoolvereniging Simalungun vind je 0 klassenfoto’s en 8 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zat een half jaar hier op het internaat totdat het te gevaarlijk werd.

Zat een half jaar hier op het internaat totdat het te gevaarlijk werd. Kreeg toen thuis les. Ik vond het er vreselijk! Ben in 2000 teruggeweest. Is nog steeds als school in gebruik, maar in erg vervallen staat.

Schoolvereniging Simalungun, 1957

's avonds pianoles van mevrouw Postma in het hok bij de kali: vreselijk!(toen ik in 1997 daar met mijn gezin was stond het er nog precies zo bij!); voetballen op het veld naast de slaapafdeling van de jongens; grote boom achter het gebouw; 's maandags ge

's avonds pianoles van mevrouw Postma in het hok bij de kali: vreselijk!(toen ik in 1997 daar met mijn gezin was stond het er nog precies zo bij!); voetballen op het veld naast de slaapafdeling van de jongens; grote boom achter het gebouw; 's maandags gebracht worden en vrijdags weer terug naar de onderneming Laras; zwemmen in het grote bad in Pematang Siantar.

Schoolvereniging Simalungun, 1953

OP de slaapkamer muren waren tekeningen geschildert En lange gele tegelgangen En grote boom op speelplaats.

OP de slaapkamer muren waren tekeningen geschildert En lange gele tegelgangen En grote boom op speelplaats

Schoolvereniging Simalungun, 1947

?