School voorV ZMOK De Widdonck

Meijelseweg 2 B in Heibloem, ( Toon op kaart )

42 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School voorV ZMOK De Widdonck, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School voorV ZMOK De Widdonck foto

Op School voorV ZMOK De Widdonck vind je 0 klassenfoto’s en 42 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De widdonck periode was een leuke tijd ( alleen heb ik niet op de school gezeten op de widdonck ).

De widdonck periode was een leuke tijd ( alleen heb ik niet op de school gezeten op de widdonck )

School voorV ZMOK De Widdonck, 1977

leuke tijd gehad op de widdonck in de groep berkenhorst, jammer dat mijn tijd te kort was daar,mail adres: snuffie_25 apendingetje hetemail puntje com.

leuke tijd gehad op de widdonck in de groep berkenhorst, jammer dat mijn tijd te kort was daar,mail adres: snuffie_25 apendingetje hetemail puntje com

School voorV ZMOK De Widdonck, 1970

Mijn eerste verblijf in 1967 was in Oase, wat toen nog een doorgangs-paviljoen was.

Mijn eerste verblijf in 1967 was in Oase, wat toen nog een doorgangs-paviljoen was. Na Rakkerdam en Delhorst ben ik geëindigd in de Poort in 1973. Van alle jaren heb ik warme herinneringen overgehouden, zowel het internaat als de school. Vooral de 3e klas bij dhr. Bohne, de 5e klas bij dhr. Bloemers en de 6e klas bij dhr. Brouwers waren leuke jaren. Ook de periode op het zangkoor bij dhr. van Ostaijen, met als hoogtepunt het jaarlijkse Caeciliafeest in de Coversatiezaal, zal ik niet gauw vergeten.

School voorV ZMOK De Widdonck, 1967

?