Ontdek PLUS

School voor huishoud- en nijverheidsonderwijs

Leuringslaan in Tolbert, ( Toon op kaart )

112 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School voor huishoud- en nijverheidsonderwijs, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School voor huishoud- en nijverheidsonderwijs foto

Op School voor huishoud- en nijverheidsonderwijs vind je 15 klassenfoto’s en 112 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb 3 jaar op deze school gezeten en vond het er heerlijk.

Ik heb 3 jaar op deze school gezeten en vond het er heerlijk. Dhr. Palthe was mijn lievelingsleraar. Verder hadden wij dhr. Vinken voor Nederlands, Liesbeth van Dongen voor muziek en ik weet nog dat Dillema de directeur was. Ik zat in de klas bij Yvonne vd Pol, Petra ?, Janneke Wildschut, Tineke en Inge en de rest weet ik niet meer.

School voor huishoud- en ni..., 1980

Voor straf het kippenhok schoonmaken !!!! Leraren: Wieringa Hartsma Concierge: Wolters.

Voor straf het kippenhok schoonmaken !!!! Leraren: Wieringa Hartsma Concierge: Wolters

School voor huishoud- en ni..., 1961

remkes , van dongen, van berkel , oom roelof(kroese) , biemans , mevr wolters , meneer dillema , vinkers, en seip, mevr haak, geloof dat die we voor duits hadden van dijk hete ? hatsema , concerge cazemier dat zijn de leraren die ik me nu herinder

remkes , van dongen, van berkel , oom roelof(kroese) , biemans , mevr wolters , meneer dillema , vinkers, en seip, mevr haak, geloof dat die we voor duits hadden van dijk hete ? hatsema , concerge cazemier dat zijn de leraren die ik me nu herinder . ik heb het laatste jaar gehaald ondanks mijn ziekte van pfeifer.

School voor huishoud- en ni..., 1985