School voor CNS

Dorpsstraat 50-52 in Exmorra, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School voor CNS, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School voor CNS foto

Op School voor CNS vind je 0 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op 1 april 1950 ging ik naar de eerste klas van deze school.

Op 1 april 1950 ging ik naar de eerste klas van deze school.We zaten in één lokaal met de tweede klas bij meester Woltjer.Ik heb goede herinneringen aan mijn schooltijd.In de derde en vierde klas hadden wij meester Damstra. In de vijfde en zesde klas zaten wij bij meester Mink, die ook het hoofd der school was. Wij speelden voor en na schooltijd op straat en/ of op het schoolplein. Als het vroor gingen wij altijd schaatsen op de "opfeart" tot we de schoolbel hoorden en dan rennen naar school. We hadden nog ouderwetse kolenkachels en we hebben nooit kou geleden. Vier jaar lang heb ik naast Sjouke de Boer gezeten en twee jaar naast Klaas Ypma. Er waren meer jongens dan meisjes in onze klas, maar op onze manier hadden we verkering, eventueel met een meisje, dat een klas lager zat. Heel favoriet was Heinie Mink, de dochter van de bovenmeester.

School voor CNS, 1950

Ik was vriendin met Wiepie Postma.

Ik was vriendin met Wiepie Postma. Meester L. Postma was destijds hoofd van de school.In de eerste klas had ik juf Abma als lerares.Wat ik nog aan namen weet van wie mijn klasgenoten waren zijn: Wiepie Postma, Ate Feenstra, Appie Yska, Abe Schakel?

School voor CNS, 1959

Juf Jantine.

Juf Jantine

School voor CNS, 1973

?