School van het Heilig Hart

Steenweg in Moerdijk, ( Toon op kaart )

60 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School van het Heilig Hart, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School van het Heilig Hart foto

Op School van het Heilig Hart vind je 8 klassenfoto’s en 60 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Goede basis, gezellig dorp, mooi was die tijd .

Goede basis, gezellig dorp, mooi was die tijd ... snik .... Lijkt me echt tof eens iemand te spreken van hetzelfde jaar. p.s.: Hee Monique (Rombouts) stuur a.u.b. even een mailtje, het is zo lang geleden en ben best benieuwd naar ..... lol, (email: auwehoer, zon krulleke er tussenin en dan een '.' en dan nog 'com', zo moet het lukken).

School van het Heilig Hart, 1979

Corrie Corsmit, Donata, Emanuel Dora Pukkel.

Corrie Corsmit, Donata, Emanuel Dora Pukkel

School van het Heilig Hart, 1958

Kan me nog goed herinneren dat een paar kinderen waaronder mijzelf eerst lunch hadden bij jufrouw Kortsmit en daarna een boerderij gingen bezoeken langs de oude weg naar Klundert waar men toen begonnen was met het aanleggen van het industrieterrein.

Kan me nog goed herinneren dat een paar kinderen waaronder mijzelf eerst lunch hadden bij jufrouw Kortsmit en daarna een boerderij gingen bezoeken langs de oude weg naar Klundert waar men toen begonnen was met het aanleggen van het industrieterrein. O ja tijdens het eten bleek dat de melk zuur was, had net mijn glas geheel leeggedronken. Kan me ook nog wel herinneren dat ik bijzonder gesteld was op mijnheer Beckers. Goede stimulerende en aardige leraar.

School van het Heilig Hart, 1969

?