School V

Spijkerstraat-schoolstraat in Arnhem, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School V, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 13

Op School V vind je 1 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 21

Bennie Pas-Tonnie Klijnhout-Ri...

Bennie Pas-Tonnie Klijnhout-Ria van Eindhoven-Hennie Hilvers-Ria Hardenberg-Willie en Arthur Klotz-Bennie van Drimmelen-jan van Heteren. *In de pauze gingen we vaak op het schoolplein korfballen. Met de kerst werd er in de hal gezongen. Bennie van Drimmelen kon heel goed zingen. Er kwam ook vaak een oude man voorbij de school lopen die wij met z'n allen uitscholden voor "DE Poes"

2002, frans

het speelkwartier was het leu...

het speelkwartier was het leukste dan waren we allemaal op het plein,soms kon je hallo zeggen tegen familie die er dan langs liepen.te laat komen was niet leuk je moest dan een uur of langer in de hoogste klas bij de bovenmeester zitten,die stoelen en tafeltjes waren zo groot.

2003, Will

Korfballen op de speelplaats! ...

Korfballen op de speelplaats! Enkele namen die ik mij nog kan herinneren zijn: Rietje Olthof, Hillie Feith, Cor van Heteren en Rudie Luttik. Het hoofd van de school was toen de heer Feenstra. Enkele leraren waren: Wielinga, Jansen (die je met een stok op de vinger sloeg) en mw Haarsma.

2003, Deleted
?