School Reserve Officieren Cavalerie

Prins Bernhardkazerne, Amersfoort in Amersfoort, ( Toon op kaart )

18 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School Reserve Officieren Cavalerie, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 18

Op School Reserve Officieren Cavalerie vind je 2 klassenfoto’s en 18 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 12

Zeer nuttige periode. Ik ben v...

Zeer nuttige periode. Ik ben van de R.J.Nix lichtingen!

2004, Huub

Zware tijd, maar net gehaald! ...

Zware tijd, maar net gehaald! Vanuit mijn beschermde (studenten) wereld in deze keiharde opleiding, het ging maar net. Er bleven van de oorspronkelijke groep volgens mij maar 6 of 7 over, heeft een goede band opgeleverd. Antoon was de beste, hielp mij geregeld. Rob rolde erdoorheen met een grote Amsterdamse mond. Gerard en ik gingen samen naar 't Harde. Frans was onwijs serieus, Kiebert moest altijd poepen tijdens een 5-kilometer-loop. Luitenant Poorthuis had een of ander oostelijk accent en zal nu wel generaal zijn. Kast-kamer en je eerste baret vol met bier. Het nuldejaarskamp met een majoor op een paard en een liedje gemaakt over 88-5. Alles over tanks geleerd, die later voor een gulden perstuk naar Turkije gingen. Veel zeden en gewoonten, zelfs koperen plaatjes boven de pisbakken. Ben best wel trots dat ik het gehaald heb. Vader-zoon principe, mijn papa was hans. Heb ik nog steeds geregeld contact mee.

2004, Deleted

Minder ééntonig dan dat ik mij...

Minder ééntonig dan dat ik mij van militaire dienst had voorgesteld. Één van de meest nuttige opleidingen die ik in mijn leven genoten heb.

2006, Hanno
?