School met den Bijbel

Lange Kroonstraat in Boechout, ( Toon op kaart )

8 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School met den Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School met den Bijbel foto

Op School met den Bijbel vind je 1 klassenfoto’s en 8 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Erg leuke tijd gehad, samen met mijn belgische vriendjes en de nederlandse families die daar woonden.

Erg leuke tijd gehad, samen met mijn belgische vriendjes en de nederlandse families die daar woonden... alles rondom de protestantse kerk van Boechout! Deze school staat ook op de belgische variant van schoolbank.nl. Zal proberen nog meer oud-klasgenoten van deze school te bewegen zich hier aan te melden...

School met den Bijbel, 1959

Ik kan en mag niet zeggen dat ik de beste van de klas was.

Ik kan en mag niet zeggen dat ik de beste van de klas was.Ik was jaren lang de eeuwige tweede.Maar ik was wel de beste in rekenen tot bijna 95% Als ik nog herinneren kan ging het zesde studiejaar uit met 81% totaal van de vakken.

School met den Bijbel, 1959

Het leesboekje Jaap en Gerdientje, Jan Koeman, Geert De Witte, Bart Molenaar, Jolanda (Kinderzorg), Gerard en erik, Sjamung De Herdt, Dora Carpentier.

Het leesboekje Jaap en Gerdientje, Jan Koeman, Geert De Witte, Bart Molenaar, Jolanda (Kinderzorg), Gerard en erik, Sjamung De Herdt, Dora Carpentier. Leerkracht: Mr Van Hove, Juffrouw Dot, Meneer De Jong, Juffrouw Roze Mandoline gespeeld door Meneer van Hove.

School met den Bijbel, 1970

?