School met den bijbel (1e Christelijke nationale school)

Churchillplein 1 in Ridderkerk, ( Toon op kaart )

253 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School met den bijbel (1e Christelijke nationale school), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School met den bijbel (1e Christelijke nationale school) foto

Op School met den bijbel (1e Christelijke nationale school) vind je 74 klassenfoto’s en 253 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ysje kraken,bellen trekken,meisjes zoenen,meester pesten and favorite of juffrouw Blanken.

Ysje kraken,bellen trekken,meisjes zoenen,meester pesten and favorite of juffrouw Blanken.

School met den bijbel (1e C..., 1948

Meester Plaizier, Dirkse.

Meester Plaizier, Dirkse

School met den bijbel (1e C..., 1954

Ik had in de 1e en 2e klas juffrouw van 't Zelfde .

Ik had in de 1e en 2e klas juffrouw van 't Zelfde . In de 3e klas meester van der Poel, in de 4e klas meester Kooijman (die gooide met z'n schoen of sloeg met een lineaal vlak bij je hand als je niet oplette) en in de 5e en 6e klas meester van 't Zelfde. Ik woonde tegenover de school. Nu in Numansdorp, hier kwam ik bv Peter Bouman tegen. Verder wat ik kan herinneren hebben de volgende personen ooit bij mij in de klasgezeten:Jan Verhoeven, Peter Bouman, Jan Veldhuizen, Harry de Deugd, Alex molendijk, Loes van de Brugge, Ria Valk, Bas van Reeuwijk, Carla Stellaard, Wim Crezee, Koos lagendijk, Carla van der Pol, Dik van Gemerden, Wim Snijders, ..... Verder weet ik op dit moment even niet. Als het goed is moet ik nog wat klasse foto's hebben. Als ik deze gevonden heb zet ik ze wel op deze pagina, Groetjes aan allen

School met den bijbel (1e C..., 1963

?