School met de Bijbel voor Mavo

H.B. Blijdensteijnlaan in Enschede, ( Toon op kaart )

68 scholieren

Bekijk het volledige profiel van School met de Bijbel voor Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 10
  • Schoolgenoten 68

Op School met de Bijbel voor Mavo vind je 10 klassenfoto’s en 68 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 48

Ja, wat moet ik van deze schoo...

Ja, wat moet ik van deze school zeggen. Ik moest naar school maar had er nooit zoveel zin in. Ik heb deze school dan ook niet afgemaakt. Ik ben al op jonge leeftijd gaan werken. Ik kan me nog een paar leraren herinneren. Zo waren er meneer de Wolf die aardrijkskunde en muziek gaf. Meneer Harthoorn die Frans gaf en je elke dag een schriftelijke overhoring liet maken. Meneer v.d.Molen die scheikunde gaf en die zelf een maagprobleem had. De helft van zijn maag was toen al verwijderd i.v.m. een gezwel waarschijnlijk. Ook hier op deze school kwam ik meester Mastenbroek weer tegen. Hier gaf hij tekenen. Zo hadden we meneer Raymon (of hoe je het ook schrijft) die ons engels en wiskunde gaf. Waarom weet ik nog steeds niet maar deze man had altijd een bijnaam. Hij werd Gompie genoemd. Ach, al met al een gezellige tijd.

2002, Hans

Examenjaar: kamp op Texel en d...

Examenjaar: kamp op Texel en de zgn rechtszaak tegen div leraren.

2003, Anet

Leuke kleine school. Ging vee...

Leuke kleine school. Ging veel om met Jetze Hollander-Wim Figge-Joop Siderius en Fred van de Molen

2003, Bert
?