School met de Bijbel - Julianastraat

Julianastraat in Alphen aan den Rijn, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School met de Bijbel - Julianastraat, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 4
  • Schoolgenoten 13

Op School met de Bijbel - Julianastraat vind je 4 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 8

Ingelogd als: Cor de Bruyn ...

Ingelogd als: Cor de Bruyn *diversen, MBO-grafische vakken *gepensioneerd *ook divers

2004, Deleted

hoofd dhr smit dhr. visser (ka...

hoofd dhr smit dhr. visser (kale arie)

2004, Deleted

Op de kleuterschool met Evelin...

Op de kleuterschool met Eveline Vis, Marco Bouman, tweeling Petra en Christa Marbus, Patricia van Velzen, Ingrid Wynia, Hilkje Wijnmalen, meisje (sorry ik weet je voornaam niet meer iets met een C volgens mij) Rijlaarsdam, Alexander Vermeulen en ik ben op een partijtje geweest bij een lang blond jongetje en zijn vader ging goochelen. Ik weet nog heel goed hoe de school er uit zag, het schoolpleintje er achter met grote muren er om heen. Een speel keukentje maar je mocht er nooit mee spelen. En op een dag werd er poppenkast gespeeld (ik geloofde niet meer in Sinterklaas maar wel in poppenkast) tot dat Hilkje Wijnmalen van de juf mocht spelen en toen dacht ik OOoo, zo zit het in elkaar en vond gelijk de poppenkast niet meer leuk. Ik had tot die tijd geloofd dat die poppen echt waren.

2004, Diana
?