School Met De Bijbel Eben Haezer

Julianastraat 53 in Langerak, ( Toon op kaart )

110 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School Met De Bijbel Eben Haezer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School Met De Bijbel Eben Haezer foto

Op School Met De Bijbel Eben Haezer vind je 6 klassenfoto’s en 110 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik was hier kleuterleidster tot aan mijn huwelijk.

Ik was hier kleuterleidster tot aan mijn huwelijk.De school stond toen nog aan de Lekdijk.Mijn klas zat in de zaal van de Ned.Geref.Kerk.Ik woonde aan de Tiendweg.

School Met De Bijbel Eben H..., 1971

Eigenlijk achteraf gezien wel heel leuk.

Eigenlijk achteraf gezien wel heel leuk. Geheime bijeenkomsten in de caravan (r.i.p. :'-( ), anti-kattenverhalen van Mallie, die ranzige droppies van de Wind! Horrorverhalen over Coumou! En dan natuurlijk de inval juffrouw van Vuren! 'Laat ons met elkander...'

School Met De Bijbel Eben H..., 1988

meester mallie voor het uitleggen van de bijbel (x29384) meester coumou voor het eeuwige geduld dat ie met had voor het uitleggen van 'rekenen' (x92374) en meester de wind voor het uitdelen van zijn dropjes (x3289).

meester mallie voor het uitleggen van de bijbel (x29384) meester coumou voor het eeuwige geduld dat ie met had voor het uitleggen van 'rekenen' (x92374) en meester de wind voor het uitdelen van zijn dropjes (x3289)

School Met De Bijbel Eben H..., 1993

?