School met de Bijbel De Wegwijzer

Schoolweg 1 in Kockengen, ( Toon op kaart )

134 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School met de Bijbel De Wegwijzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School met de Bijbel De Wegwijzer foto

Op School met de Bijbel De Wegwijzer vind je 7 klassenfoto’s en 134 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Nadat mijn ouders vanuit Utrecht naar Kockengen waren verhuisd, ben ik in klas 1 op school gekomen.

Nadat mijn ouders vanuit Utrecht naar Kockengen waren verhuisd, ben ik in klas 1 op school gekomen. Klasgenoten waren o.a. Marten Fokker (dikke vriend, met wie ik sinds enige tijd weer -te- sporadisch contact heb), Gert Gijsbertsen, Hennie van der Pauw, Henk Wismeijer, Han de Hoop, Wilma Brouwer, Jannie Scherpenzeel, en Erica Verhoef. Afijn, ze staan allemaal in dat vreselijk leuke herinneringsboek t.g.v. het 100-jarig bestaan van de school.

School met de Bijbel De Weg..., 1963

Deze school was niet echt favoriet.

Deze school was niet echt favoriet. Veel te strenge leraren (meester Kroon), koude tegelvloer, klasgenoten in de hoek, achter het bord ed. Wel leuke klasgenoten!

School met de Bijbel De Weg..., 1986

Als het onze verjaardag was dan mochten we rond de school snoepjes geven die leuk vonden of die we kenden.

Als het onze verjaardag was dan mochten we rond de school snoepjes geven die leuk vonden of die we kenden. En dan van de juffen/meesters kregen we een kaart. En niet te vergeten de Musical waarmee ik niet mee kon doen want we gingen verhuizen naar Simcoe,Cananda

School met de Bijbel De Weg..., 1991

?