School Met De Bijbel De Regenboog

Schoolstraat 12 in Bedum, ( Toon op kaart )

310 scholieren

Bekijk het volledige profiel van School Met De Bijbel De Regenboog, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 21
  • Schoolgenoten 310

Op School Met De Bijbel De Regenboog vind je 21 klassenfoto’s en 310 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 158

Ik zat in de klas bij juffrouw...

Ik zat in de klas bij juffrouw Laning, Boersma en Meijer en bij meester Strijk, Venema en meneer Meijer. Herkent iemand dit? Is de reunie bekend die we hebben gehad op 25 mei 2002 tijdens de gastendag van het ABP?

2002, Deleted

Op de school met de Bijbel zat...

Op de school met de Bijbel zat ik vanaf klas 3, dit was bij juffrouw Hendriks. Ik heb er een leuke tijd gehad en heb goede herinneringen aan de schoolpleinspelen. Verder kan ik me nog goed herinneren dat we met de klas in een bus naar Balk gingen waar meester Kloppenburg ging trouwen. Wat was dat toen een happening. Ook heeft meester Tilstra grote indruk op mij gemaakt, doordat hij ging emigreren naar , ik dacht van Borneo. Gelukkig reis ik nu zelf veel en vind daar in wat meester Tilstra tegemoet ging, avontuur.

2002, Deleted

Leukste school in mijn schooll...

Leukste school in mijn schoolloopbaan.

2002, Johan
?