School met de Bijbel (de Rank)

Prins Bernardstraat in Rhenen, ( Toon op kaart )

216 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School met de Bijbel (de Rank), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 27
  • Schoolgenoten 216

Op School met de Bijbel (de Rank) vind je 27 klassenfoto’s en 216 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 117

Kasten schilderen en schuren als het schoolwerk klaar was.

Kasten schilderen en schuren als het schoolwerk klaar was. Jan Terlouw lezen in de lerarenkamer. Knikkeren op het schoolplein. Mevrouw Vegt. Schoonheden Thea en Brenda.

2002, Eric

ik herinner me nog een verjaardagsfeest die in de school gevierd werd door o.

ik herinner me nog een verjaardagsfeest die in de school gevierd werd door o.a jan vink en nog drie anderen. en het leukste wat ik nog weet was het eindfeest, heb daar een hele rottijd gehad, ben er altijd gepest dus jongens als jullie dit lezen, jullie worden "bedankt" enne mocht er ooit een reunie gehouden worden doe geen moeite voor mij ik kom toch niet.!!!!!

2003, Deleted

Leerkrachten die ik me kan herinneren :juf.

Leerkrachten die ik me kan herinneren :juf. Morrees 3e klas (deze klas heb ik 2x gedaan)juf. de vries 4e klas Meester van Nimwegen 5e klas Meester Baars 6e klas Leerlingen die bij mij in de klas gezeten hebben welke klasen weet ik niet meer precies Joop van de Berg (zijn vader had een Drogisterij), Ans v/d beek (haar vader had een suppermarkt (VIVO)), Joke de Bruin,Jan Kapaan (zijn vader had een manifacturenzaak), Luda Kosters, Everdien Mulder (haar vader had volgens mij een kapperszaak)

2003, Deleted
?