School met de Bijbel

Volderstraat in Wijk bij Duurstede, ( Toon op kaart )

42 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School met de Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School met de Bijbel foto

Op School met de Bijbel vind je 11 klassenfoto’s en 42 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ben een Indische, er waren toen die tijd niet veel Indischen, maar ben altijd warm en vriendelijk opgevangen in deze school! Mijn leuke herinneringen waren mijn vriendinnen Marijke Dubois en Tineke Marschall,'k was altijd erg verlegen, en zij waren altij

Ben een Indische, er waren toen die tijd niet veel Indischen, maar ben altijd warm en vriendelijk opgevangen in deze school! Mijn leuke herinneringen waren mijn vriendinnen Marijke Dubois en Tineke Marschall,'k was altijd erg verlegen, en zij waren altijd die mij erdoor hielpen, de leerkrachten die ik nog herinnerd waren Mej. Mendertsma, Meyer,Dhr Verhoef Dhr. van Dijk

School met de Bijbel, 1960

Ik kwam hier op school halverwege de 3e klas vanuit Huizen.

Ik kwam hier op school halverwege de 3e klas vanuit Huizen. Daar net in een spiksplinternieuw gebouw, hier zo'n oude school, de toiletten zaten nog achter in de klas!! Bij een oudere meester in de klas, meester Verhoef. In de 5e bij de 'hoofdmeester' van Dijk. Typische man, die het vaak nodig vond mijn haar te kammen in de klas en er dan een belachelijk kapsel van creëerde. En daar durfde je in die tijd dan niets van te zeggen; hij deed et ook bij de meisjes van Broekhuizen. Hij had ook een sterk moraliserende manier van Bijbelse les geven, die mij als kind angstig maakte. Tekenen naar voorbeeld kaartjes, was het klaar, dan werd er dwars doorheen een cijfer gezet, met rood potlood! Dag tekening! Namen van klasgenoten: Hestera Verheul en Rita van Leersum (met beiden speelde ik wel ook na schooltijd), Lia van Willigenburg, Betsy Ravenhorst, Jannie van Eck. Lea Lagerweij, Gery Nieuwhoff en Tineke Marshall. Op zaterdag naar de padvinderij als kabouter. Op zaterdag naar de padvinderij, ook heel apart!

School met de Bijbel, 1962

ik kan me nog een diana herrinneren die naar de bilt is verhuist en ene annemiek en helen die konden heel goed turnen.

ik kan me nog een diana herrinneren die naar de bilt is verhuist en ene annemiek en helen die konden heel goed turnen.heb daar een tijdje in de 6klas gezeten .

School met de Bijbel, 1973

?