School met de Bijbel

Hoogeveenschevaart in Noordscheschut, ( Toon op kaart )

19 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School met de Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 19

Op School met de Bijbel vind je 1 klassenfoto’s en 19 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 12

Favoriete herinneringen: de musicals (tijdmachine van prof.

Favoriete herinneringen: de musicals (tijdmachine van prof. Knap) en de zomerkampen (Noordster !)en natuurlijk de juffen Ploeger, Pleiter en Strijker en de meesters de Boer en B. Brink.

2003, Marco

Ik kan me nog herinneren dat we in klas 5 een musical hebben opgevoerd.

Ik kan me nog herinneren dat we in klas 5 een musical hebben opgevoerd. De naam van de musical weet ik niet meer, maar hier heb ik nog wel een foto van. En we zaten in een klas met 9 of 11 leerlingen. Ik heb in de klas gezeten bij juf de Boer, meester Rolleman en nog meer.

2003, Noëlle

Een gezellige school en lekker veel ruimte om te spelen(knikkeren, tollen, elastiek twisten) Als het winter was gingen we over het ijs naar school! De tweede klas bij juf Zijlstra vond ik erg leuk, we leerden daar de tafels en die mochten we dan zingen op

Een gezellige school en lekker veel ruimte om te spelen(knikkeren, tollen, elastiek twisten) Als het winter was gingen we over het ijs naar school! De tweede klas bij juf Zijlstra vond ik erg leuk, we leerden daar de tafels en die mochten we dan zingen op een zelfgemaakt wijsje. Mijn vriendinnetje vanaf de kleuterschool was Niesje Koster en daar heb ik nu nog steeds kontakt mee!

2003, Deleted
?