School met de Bijbel

Oversteeg in De Steeg, ( Toon op kaart )

2 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School met de Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School met de Bijbel foto

Op School met de Bijbel vind je 0 klassenfoto’s en 2 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wie kent juffrouw Tas?

Juf Tas woonde naast de school, ze was in onze tijd al met pensioen, ze viel in als er een meester of juf ziek was. Er stond bij haar woning een mooie appel boom, met vroege appels gele kleur er lagen wel eens appels onder de boom, alleen mochten wij die niet meenemen. Om toch aan een appel te komen ging er van af het schoolplein een groet knuppel de boom in, dat hebben we toen geweten. Ze kwam als de les al was begonnen verhaal halen , zo van die en die hebben bij mij appels weg gehaald, toen kregen de daders een standje van meester Meijer. Dit is mijn verhaal over wat er toen is gebeurd. Roel Hartgers

School met de Bijbel, 1949

Klas genoten, die nu nog in leven zijn?

Joop Beumer, Daan Aalders? Wim Pieper, Jan Minnema, Erna Kuiper, Ilma Kok, Winnie Meijering, J. van Hoogstraten,Herman Middelkoop, Bertie Hartman, Bennie Vriezenkolk Marta Vriezenkolk, Lieuwke Steintjes, Corrij Steintjes, Marina Beumer, Nettie Bakker, Rita Ponsteen,Leenderd Meijer is overleden.

School met de Bijbel, 1949

?