School met de Bijbel

Emmastraat in Poortugaal, ( Toon op kaart )

117 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School met de Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School met de Bijbel foto

Op School met de Bijbel vind je 21 klassenfoto’s en 117 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik ben in de 3e klas op deze school gekomen, bij meester Werners.

Ik ben in de 3e klas op deze school gekomen, bij meester Werners. Daarna in de 4e eerst meester Muilenburg die in militaire dienst moest, toen een tijdje mevrouw Kerkhoven als ik me goed herinner, en daarna meester Verschoor. In de 5e Van Verseveld, en in de 6e meester Kerkhoven. Heb het altijd goed naar m'n zin gehad. Herinner me nog schrijflessen van mevrouw Broere (helaas overleden)

School met de Bijbel, 1972

Al de lol ik heb gehad met al de andere kinderen, Connie den Ouden, Sophie Bik, Francina Mons, en nog veel anderen.

Al de lol ik heb gehad met al de andere kinderen, Connie den Ouden, Sophie Bik, Francina Mons, en nog veel anderen. Je kan my beryken via jeannette_myers je weet wel hotm

School met de Bijbel, 1975

hé, Hans dat jij mij niet noemt, schaam je!(oké, je hebt het goed gemaakt) Ik was vriendin, met elna, en corrie en coby, heleen, diny tas! joke, eigenlijk met alle meiden, was leuke tijd!.

hé, Hans dat jij mij niet noemt, schaam je!(oké, je hebt het goed gemaakt) Ik was vriendin, met elna, en corrie en coby, heleen, diny tas! joke, eigenlijk met alle meiden, was leuke tijd!

School met de Bijbel, 1964

?