School met de Bijbel

Oostersingel in De Wilp, ( Toon op kaart )

23 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School met de Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School met de Bijbel foto

Op School met de Bijbel vind je 1 klassenfoto’s en 23 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

We zaten met 7 personen in de klas, vier meisjes en drie jongens.

We zaten met 7 personen in de klas, vier meisjes en drie jongens. Weet me nog weinig te herinneren uit deze periode. Zou nog wel eens contact willen met mensen uit deze klas.

School met de Bijbel, 1955

Juffrouw Betsje legde de basis van mijn opleiding, die op de lagere school werd vootgezet door meester Steiginga en de meesters Zijp en Van der Mark.

Juffrouw Betsje legde de basis van mijn opleiding, die op de lagere school werd vootgezet door meester Steiginga en de meesters Zijp en Van der Mark. Naar mijn gevoelen toen, waren die mensen al wat 'bezadigd en op leeftijd'. Inmiddels moet ik vaststellen dat dit niet helemaal te werkelijkheid moet zijn geweest, immers dan zou dit nu inmiddels ook voor mijzelf moeten gelden en zover ben ik nog -lang- niet!!

School met de Bijbel, 1949

Ging vooral om met Fetsje Donker en Gerrie Algra.

Ging vooral om met Fetsje Donker en Gerrie Algra. Favoriete meester: Joop van Steenbergen. Ik verliet school in okt. 1978 omdat we toen naar Drachten verhuisden.

School met de Bijbel, 1972

?