School met de bijbel

Pulstraat in Amersfoort, ( Toon op kaart )

57 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School met de bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
School met de bijbel foto

Op School met de bijbel vind je 8 klassenfoto’s en 57 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

vriend Herman Hoogendoorn Meester Vandehoeven die zo mooi kon vertellen en voor lezen Juf de boer die me in de eerste klas de eerste dag in de hoek zette.

vriend Herman Hoogendoorn Meester Vandehoeven die zo mooi kon vertellen en voor lezen Juf de boer die me in de eerste klas de eerste dag in de hoek zette

School met de bijbel, 1938

Ik lees over juffrouw de Boer.

Ik lees over juffrouw de Boer. Ik kwam in de 3e klas op deze school bij haar in de klas. Ook ik werd al spoedig in de hoek gezet. Ik herinner me meester van Lente die viel in voor meneer Wouters. klas 4 Meester van Lente speelde graag viool, en wij moesten zingen. In de 5e klas had ik meester Kerkhof en in de 6e klas meester Steenbergen? steenhoven? Namen die ik mij herinner: Liesje verbeek, Jannie Aalten, Pim v/d Hoek, Hans de Graaf, Hettie Hop heb ik nog lang contact mee gehad, wij waren vriendinnen. Oja ,Neeltje Wallet, zat ik naast in de bank in de 3e klas.

School met de bijbel, 1959

Er waren eens 4 Koudysjes;Sjonnie, Rudie, Margriet en Henkie.

Er waren eens 4 Koudysjes;Sjonnie, Rudie, Margriet en Henkie. We hebben alle vier op de school "Met de Bijbel" gezeten. Reageer maar, ik ben er klaar voor. Groeten, Rudie (r.koudys@wumn.wegener.nl)

School met de bijbel, 1963

?