School met de Bijbel

Roermondsplein in Arnhem, ( Toon op kaart )

26 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School met de Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 26

Op School met de Bijbel vind je 1 klassenfoto’s en 26 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 18

aan het Roermondsplein: op de ...

aan het Roermondsplein: op de afdeling Kleuterschool (iets maken voor Moederdag of Vaderdag was een ramp: gelukkig wilde de juf het nog wel eens afmaken, anders kwam er geen cadeautje mee naar huis)

2007, Rita

Ligplaatsonderwijs voor schipp...

Ligplaatsonderwijs voor schipperskinderen was in een houten bijgebouw op het Roermondsplein, schuin t/o tegenover de schoolingang, met meester J.Wormgoor. Hij vertelde veel over geschiedenis, maatschappij, politiek en bestuur. Meer algemene ontwikkeling dan op de andere (ca.30) lagere scholen die ik bezocht. Namen van leerlingen die ik me herinner: Chris Brink, sleepboot "Alpha"; Piet van Leersum; Rieky Germanus; Cent Trouwborst en broer; Klaas Kort,(red.Koppe); .... Buijs uit Moordrecht. Cas Kremer en broer en zus Van Gent uit Dordrecht. In de strenge winter '53-'54 (met dichtgevroren Rijn) liep ik elke dag met Jenny Schouwstra; Anneke v.d.Hoek en .... Platje van Rozande naar school: een flinke mars. Piet van Leersum heb ik in '63 of '64 nog gezien. Ik ben met een schippersdochter getrouwd en tot 2004 blijven varen, maar woonde vanaf 1966 "aan de wal", zoals dat in onze kringen heette. Als bovenstaande namen of omstandigheden bekend zijn, neem dan contact met mij op.

2007, Deleted

Pietie Spreeuwers Loes (woona...

Pietie Spreeuwers Loes (woonachtig toen in de koningstraat) Janny van Gooswilligen

2007, Deleted
?