school met de bijbel

klaasje zevensterstr hoogvliet in Rotterdam, ( Toon op kaart )

15 scholieren

Bekijk de volledige pagina van school met de bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

school met de bijbel foto

Op school met de bijbel vind je 2 klassenfoto’s en 15 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In de eerste en tweede klas bij juf Van Dijk, derde en vierde klas bij meester Quack en de vijfde klas bij juf Den Hollander (vlaggetjes - museum Boymans)Hoofdmeester Boonstra.

In de eerste en tweede klas bij juf Van Dijk, derde en vierde klas bij meester Quack en de vijfde klas bij juf Den Hollander (vlaggetjes - museum Boymans)Hoofdmeester Boonstra. Vriend(innet)jes: Ellen ...,Loes v.d. Plassche, Gert Jan Euser, Wim Stierman.

school met de bijbel, 1962

ik weet niet alle namen meer uit de klas.

ik weet niet alle namen meer uit de klas. de namen die ik nog weet zijn flora t hart, janneke hetebrij,geja,jacky stans,marly barendrecht,marjo bol,elina mijboom,eduard visijbergen,dick,dik. In de vijfde klas hadden wij meester qaukk? In de vierde meester de jong een vreselijke man, in de zesde meester hofman een hele fijne man. Meneer boonstra was toen de hoofdmeester. Ik ben getrouwd met gerard heb 2 dochters Sharona van 18 jaar, en Noëlle van 14 jaar. En ik woon in heerjansdam. Doe veel vrijwillergers werk.

school met de bijbel, 1965

Ik heb les gehad van Meester Ringelenberg en meester Hofman We hadden ook een leuke meester voor gym.

Ik heb les gehad van Meester Ringelenberg en meester Hofman We hadden ook een leuke meester voor gym.Ik weet zijn naam niet meer ,maar hij noemde mij kleintje pils ,en moest vaak dingen voor doen omdat ik alles durfde

school met de bijbel, 1973

?