School Met De Bijbel

Prinses Christinastraat 4 in Westbroek, ( Toon op kaart )

101 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School Met De Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School Met De Bijbel foto

Op School Met De Bijbel vind je 24 klassenfoto’s en 101 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Patrick de Graaff en Robin Kuypers.

Patrick de Graaff en Robin Kuypers. Sjonge jonge wat hebben wij een boel kattekwaad uit gehaald daar zeg!!!! Altijd straf en altijd in de problemen komen! heel erg jammer dat patrick niet meer onder ons is....

School Met De Bijbel, 1984

Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten en dat was in groep acht.

Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten en dat was in groep acht. Leuke tijd gehad, moest wel wennen aan het weer. Veel opgetrokken met Petra, Mariska, Sandra etc. Ik werd steeds gekoppeld aan Henk-Jan, 't is niets geworden. Jammer genoeg geen musical gedaan.

School Met De Bijbel, 1993

In 1975 vanuit Utrecht naar de Molenpolder verhuist.

In 1975 vanuit Utrecht naar de Molenpolder verhuist. Ik begon op school in de tweede klas bij juffrouw de Boer. Toen zij de school verliet nog 2 jaar bij meester de Gier in de klas gezeten. Favorite herinneringen: Toen de vrouw van meester de Gier een baby kreeg, mochten we allemaal, in kleine groepjes op bezoek komen. Een andere herinnering. 3 Dagen voor mijn 10e verjaardag viel ik en liep daarbij een hersenschudding op. Meester de Gier kwam met een cadeautje op zieken-/verjaardagsbezoek. In 1978 ben ik van school gegaan omdat we naar Maarssenbroek verhuisde.

School Met De Bijbel, 1975