School met de Bijbel

Grafhorsterweg 34 D in Grafhorst, ( Toon op kaart )

67 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School met de Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School met de Bijbel foto

Op School met de Bijbel vind je 6 klassenfoto’s en 67 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

heb niet zo heel veel herinneringen aan deze school,omdat ik vrij jong was toen we verhuisden,maar kan me wel herinneren dat ik het er altijd naar mijn zin had! Er was een juf die altijd in je wangen kneep(haar moest je ontwijken hahah!) en een juf,Potka

heb niet zo heel veel herinneringen aan deze school,omdat ik vrij jong was toen we verhuisden,maar kan me wel herinneren dat ik het er altijd naar mijn zin had! Er was een juf die altijd in je wangen kneep(haar moest je ontwijken hahah!) en een juf,Potkamp geloof ik,die altijd lekkere dropjes had en mijn juf heette volgens mij juf vd Belt.

School met de Bijbel, 1984

Wat mij het meest bij staat is het vertrek van mijn meest favoriete juf Metheari (de eerste klas) en het voorlezen van van meester den Olde (Reintje de Vos, Jack & Shelty).

Wat mij het meest bij staat is het vertrek van mijn meest favoriete juf Metheari (de eerste klas) en het voorlezen van van meester den Olde (Reintje de Vos, Jack & Shelty). Ademloos zat ik dan te luisteren.

School met de Bijbel, 1968

Handvaardigheid bij meester Boer in de 2e klas.

Handvaardigheid bij meester Boer in de 2e klas. Zingen bij het orgel van meester Junte waar sommige stemmen al waren uitgesloopt door enkele leerlingen en het fietsenhok.......

School met de Bijbel, 1965

?