school met de bijbel

g. gratamastr 2 in Pingjum, ( Toon op kaart )

32 scholieren

Bekijk de volledige pagina van school met de bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

school met de bijbel foto

Op school met de bijbel vind je 3 klassenfoto’s en 32 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heel apart, 1 gebouw met aan de ene kant de openbare school en de andere kant de christelijke, gaf nog wel eens moeilijkheden.

Heel apart, 1 gebouw met aan de ene kant de openbare school en de andere kant de christelijke, gaf nog wel eens moeilijkheden. Meester Corporaal was het hoofd, is later naar Sexbierum gegaan. Mensen uit mijn klas, Joeke Boomsma, Sjirk Giliam en Hielke Bandstra.

school met de bijbel, 1957

Bij meester draaier in de klas alleen de eerste klas hier geweest.

Bij meester draaier in de klas alleen de eerste klas hier geweest. Mijn vader was meester Boonstrahij gaf les aan de klassen 4, 5 en 6. Jellie Kooistra was mn vriendin, maar eigenlijk speelden we met iedereen ook vaak met jongens

school met de bijbel, 1975

We zaten met drie klassen in het zelfde lokaal.

We zaten met drie klassen in het zelfde lokaal. Er waren twee meesters: Meester Wapstra en Meester Broersma. In mijn klas zaten 7 kinderen: Charles Ype, Harmke, Christina, Rients, Geert, Tom en ik. Ik speelde vaak met Christina, Harmke, Adrie of Griet. We speelden veel buiten en ik heb goede herinneringen aan mijn lagere schooltijd. Ik heb "lange tijd verkering" gehad met Siebren. Ik ben heel benieuwd hoe het met hem gaat nu. Het lijkt me leuk om iets van mijn oude klasgenoten te horen.

school met de bijbel, 1963

?