School met de Bijbel

Vijverhofstraat 2 in Venlo, ( Toon op kaart )

261 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School met de Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School met de Bijbel foto

Op School met de Bijbel vind je 51 klassenfoto’s en 261 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

juffrouw vollebrecht, de vos, pieterse, bruil, hoekman.

juffrouw vollebrecht, de vos, pieterse, bruil, hoekman.

School met de Bijbel, 1978

Heb hier maar heel kort op school gezeten, want toen gingen we verhuizen.

Heb hier maar heel kort op school gezeten, want toen gingen we verhuizen.

School met de Bijbel, 1955

Het oude schoolplein met onder de bomen de knikkerpotjes! Koninginnedag was in de 60-jaren een topper: fiets versieren en spelletjes op het schoolplein! Ik zou graag nog een totaalfoto hebben van de oude school met het grote schoolplein.

Het oude schoolplein met onder de bomen de knikkerpotjes! Koninginnedag was in de 60-jaren een topper: fiets versieren en spelletjes op het schoolplein! Ik zou graag nog een totaalfoto hebben van de oude school met het grote schoolplein. Een minder leuke herinnering was deze: voor straf liet de hr. Kuperus je met een lijmkwastje tussen de oude schoolbanken de vloer vegen. De hr. Groenendijk, in 1963 net terug Nieuw Guinea, had hele losse handjes. Zijn bordlineaal stond aan het eind van het jaar bol van het slaan op je achterste. Na zo'n straf mocht je onder zijn bureau lezen in de stapels Donald Duck. Dhr. Overweg kon zo goed vertellen, dat er zelfs een leerling flauwviel in zijn schoolbank! Waar is bijv. Wilma Dikkers (fan van The Beach Boys!) gebleven? Ik stopte vroeger liefdesbriefjes in haar rieten mandje. Gelukkig heb ik nog steeds (vanaf 1964!) contact met mijn jeugdvriend Bert Lint (Coenraad). Bij onze jaarlijkse bezoekjes/ mailtjes mijmeren we nog wel eens over deze school.

School met de Bijbel, 1961

?