Ontdek PLUS

school met de bijbel

dorpsstraat in Terschelling Hoorn, ( Toon op kaart )

22 scholieren

Bekijk de volledige pagina van school met de bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

school met de bijbel foto

Op school met de bijbel vind je 3 klassenfoto’s en 22 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester Evert Brandsma was meester in klas 1,2, en 3 van deze school in Hoorn en heel lief.

Meester Evert Brandsma was meester in klas 1,2, en 3 van deze school in Hoorn en heel lief. Ik was verhuisd van West naar Formerum en moest erg wennen in Hoorn. Nu heb ik regelmatig emailcontact met meester Brandsma!Bijna 40 jaar later. Ook weet ik nog dat er oliekachels waren. Meester Roos deed eerst een stukje brandende krant in de kachel. 'sWinters verwarmde hij in een grote pan de flesjes meegebrachte chocolademelk.

school met de bijbel, 1960

De school stond naast het huis van meester Hartendorp.

De school stond naast het huis van meester Hartendorp. Schoolreisje naar verkeerspark Assen (Gossen bos op het strafbankje?!). Na klas 4 de verhuizing meegemaakt naar 't Jok aan de Duinweg. Er waren er met het toneel van de jaarafsluiting 2 die in het circus op de éénwieler konden fietsen en dat waren Marianne Ferwerda en ik. Omdat een berentemmer (die vacature moest nog ingevuld worden) nooit een vrouw is, moest ik dat maar worden (zie bijnaam) maar ik gunde haar dat, want vanaf klas 4 was ik verliefd op haar...

school met de bijbel, 1975

Eerst bij meester Brandsma, in de derde klas meester Lutgendorf en de laatste drie jaar bij meester Roos(bijgenaamd Kale Kees).

Eerst bij meester Brandsma, in de derde klas meester Lutgendorf en de laatste drie jaar bij meester Roos(bijgenaamd Kale Kees).

school met de bijbel, 1962