School G De Sluitersveldschool

Ootmarsumsestraat 346 in Almelo, ( Toon op kaart )

28 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School G De Sluitersveldschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 28

Op School G De Sluitersveldschool vind je 3 klassenfoto’s en 28 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 16

We zaten op deze school tijden...

We zaten op deze school tijdens de oorlogsjaren.Gedurende deze schooljaren is er zoveel gebeurd dat je daar wel een boek van kunt schrijven.!!!Een onderwijzer die tijdens een razzia door een wc raampje ontsnapte, bombardementen tijdens schooluren dan moest je onder de bank kruipen. Juffrouw( m'n bloed wordt karnemelk !!) Schouten was zo mager, dat zij geen schoolmelk maar een flesje slagroom.Overigens zonder resultaat !!!!!

2004, Deleted

Op het schoolplein stond een h...

Op het schoolplein stond een houten nood lokaal,de lerares waar ik bij in de klas zat was juf. Eshuis,enkele klas genoten waren:Anneke Bokhoven,Jetteke Hamink,Ingrid Kobes,Geert Weijdeman (deze klas genoot had polio ? gehad) en kwam met een drie wieler in de klas,Bennie Krijsman.In de tweede klas was juf. Letteboer de lerares.

2005, Ria

wij woonden in de Heetveldsweg...

wij woonden in de Heetveldsweg,altijd heel veel plezier gehad.Veel gespeeld met jongens van Noppers,Hobert,Klifman.

2005, henk
?