School A

in Rijswijk, ( Toon op kaart )

22 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School A, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School A foto

Op School A vind je 8 klassenfoto’s en 22 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De liefste en leukste meester was meneer Nieuwenburg met een klas van ongeveer 50 kinderen! Hij kon fantastisch tekenen.

De liefste en leukste meester was meneer Nieuwenburg met een klas van ongeveer 50 kinderen! Hij kon fantastisch tekenen. Bijna al mijn klasgenootjes zitten nog stevig in mijn geheugen: Carleen Römer, Lizzy van Ligten, Henny de Vries, Dick Pasveer, Jan Westra, Wil Niemeyer en vele anderen. Het hoofd van de school was meneer Rijckborst (streng!), waarvan de zoon Henk bij me in de klas zat. In de derde klas heb ik les gehad van mevrouw Venhuis, in de 5e en 6e van meneer Kleiburg en af en toe van meneer Buining (als ik het me goed herinner). Hele leuke tijd gehad op deze school, inclusief prima gymnastiekles, handenarbeid, handwerken, zingen (meerstemmig: die Gedanken sind frei!), Frans en spraakles (want ik sliste). We hebben ook nog tijdelijk in een houten noodgebouw gezeten (heette dat niet school E?) ergens in de buurt van de Generaal Spoorlaan.

School A, 1955

Hr.

Hr. Damsteeg, Hr. Buining, Ineke Perdok, Pam Hols, Bart Bender, Koert Jager Waar zouden de prachtige messing nakuurkundeinstrumenten gebleven zijn na het sluiten en slopen van de school?

School A, 1956

Dhr Damsteeg, Buining.

Dhr Damsteeg, Buining. Wim Geerlings, Sylvia Kleinee, Bart Bender, Barbara Wasch?, Hans Pijl, Wim van Nifterick

School A, 1956

?