school 7

meerstraat in Emmen, ( Toon op kaart )

40 scholieren

Bekijk de volledige pagina van school 7, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 40

Op school 7 vind je 2 klassenfoto’s en 40 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 13

favoriete leraar, meester Cobet.

favoriete leraar, meester Cobet

2009, Deleted

Een fijne tijd met meester Brands.

Een fijne tijd met meester Brands.

2009, Arie

Ik ben in 1957 of 56 in de laatste klas van de kleuterschool, het Emmertje, gekomen, bij juffrouw de Groot, ze was een zeer aantrekkelijke lerares.

Ik ben in 1957 of 56 in de laatste klas van de kleuterschool, het Emmertje, gekomen, bij juffrouw de Groot, ze was een zeer aantrekkelijke lerares. Daarna naar school 7 gegaan. Van de kleuterschoolperiode veel herinneringen, maar geen foto,s helaas. Ik herinner me een schoolreisje met de bus naar Drouwende zand. Janneke Oving had een spin gevonden in de bus, ze zat naast mij en maakte vele meisjes bang met die spin. ook herinner ik me een wandeling met de hele klas en juffrouw de Groot waarbij er veel naar haar gefloten werd. We zagen tijdens die wandeling een egeltje. Ik was helemaal fan van haar, wie heeft foto's uit die periode? De tweeling Gerrie en Greta Ensing zaten in die klas, ook Henny van Dijk, Fenna Oosterwijk, Mieke Kok en Janneke Oving. Janneke woonde tegenover de kleuterschool en haar zusje was geboren dat jaar, we mochten allemaal komen kijken. Haar vader had een vrachtwagen, die stond naast de school geparkeerd. De vader van de tweeling Ensing(garage)heeft een film gemaakt van de schoolreis alsook de laatste schooldag en ik vraag me af of dit nog bestaat? Groetjes, Janny Hoppzak-Blaauw

2010, janny
?