school 3

Johan Uitenboogaardstraat in Utrecht, ( Toon op kaart )

18 scholieren

Bekijk de volledige pagina van school 3, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

school 3 foto

Op school 3 vind je 2 klassenfoto’s en 18 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leraren / Leraressen: 1e en 2e klasJufrouw Meijer, woonde op de Amsterdamse Straatweg en was de strengste van de hele school.

Leraren / Leraressen: 1e en 2e klasJufrouw Meijer, woonde op de Amsterdamse Straatweg en was de strengste van de hele school. 3e klas Juffrouw Diepenhorst, mijn idool van deze school. 4e en 5e klas, Meester Mooij. 6e klas, Meester Siskens, maar die kreeg na een paar weken of maanden een hersenbloeding en toen kregen wij weer Meester Mooij die ik niet zo heel erg kon waarderen, Herinneringen: Letters overtrekken op overtrekpapier. Tot je er gek van werd. De twee enorme bomen die op het schoolplein stonden. Het spelletje "de boom, de boom, de boom word steeds dikker" waarbij een hele rij kinderen zich er om heen draaide. Het munitieschip dat explodeerde in de haven bij de Lageweide precies toen ik de deur van school open deed. Later bleek daarbij een kennis was omgekomen die daar had zitten vissen oid. Een clubje klasgenoten die de hele school zo'n beetje dwars zaten en oa mij nog wel eens behoorlijk sloegen. Een keer toen ik weer eens een dikke lip had is mijn moeder op school geweest. En omdat Meester Mooij de betreffende jongen niet kon corrigeren heeft mijn moeder dat maar zelf gedaan. Ik ben daarna niet meer lastig gevallen! Wat een lafbekken waren dat eigenlijk! Leerlingen: Rietje Schreuders, Rietje Jansen, Bert van de Broek, Karin Ielen, Jolanda Lubbers (?), Oscar van der Linden, ?? Valkenburg, Robert Willems, ??? Menendez, Corinne van Hasselt van de groentehal op de Sweder van Zuijlenweg, Rob Verhagen, Ule Ekeris(?), Rini en ??? van venendaal, ??? Donk, Ronny Stroe en vele anderen. De school heet eigenlijk Prinses Ireneschool, Johannes Uitenbogaertstraat 19 te Utrecht.

school 3, 1964

Juffrouw Meijer, Meester Mooy,Siskens,Muier,Koek.

Juffrouw Meijer, Meester Mooy,Siskens,Muier,Koek. Oorlog, school gesloten. Ik woonde tegenover de school, Hubert Duyfhuysstraat 40.

school 3, 1942

Helaas !!.

Helaas !!

school 3, 1945