School 11

Assendorperplein in Zwolle, ( Toon op kaart )

15 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School 11, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School 11 foto

Op School 11 vind je 4 klassenfoto’s en 15 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

werd ook Selles school genoemd omdat dhr Selles leraar en hoofd v d school was.

werd ook Selles school genoemd omdat dhr Selles leraar en hoofd v d school was. meester Meek zeer streng, jufrouw Koetje zeer geliefd,de een armige leraar Quarner fijne leraar evenals meester Beldman waarmee ik eens Sinterklaas en zwarte piet heb gespeeld.

School 11, 1948

Het is natuurlijk al lang geleden, die Sellesschool.

Het is natuurlijk al lang geleden, die Sellesschool. Een paar leraren herinner ik me nog heel goed: juffrouw Koetje, die ik in de eerste drie jaar had, meneer Querner, die ik de laatste twee jaar had, en zeker ook meneer Mantel, van wie ik Frans kreeg. Ik heb ook een zevende jaar gedaan, toen was meneer Selles onze leraar; in die klas deden we voornamelijk (althans in mijn herinnering !) capsules van melkflesjes ophalen bij allerlei scholen, en boven op zolder neergooien. Klasgenoten: ik zat naast Kees, voor me zat Otto en mijn strijd om 'eerste van de klas' ging altijd met, ik geloof, Alie Westra... Dan was er ook nog Wim Spanhak, die schuin bij mij tegenover woonde in de Eendrachtstraat. Misschien kunnen anderen bij mij meer herinneringen losmaken ?

School 11, 1947

Juf Boerigter Juf Koetje meester Sellen meester Mantel meester Meekers.

Juf Boerigter Juf Koetje meester Sellen meester Mantel meester Meekers

School 11, 1945

?