School 1

Ds. L. Dijkstrastraat 8 in Bovensmilde, ( Toon op kaart )

148 scholieren

Bekijk de volledige pagina van School 1, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

School 1 foto

Op School 1 vind je 32 klassenfoto’s en 148 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Schoolvoetbaltoernooi.

Schoolvoetbaltoernooi. En de groep die ik nu nog af en toe zie. Freddy Radix, Wim Fernhout, Tjebbe Hansma, Harm de Boer. Ook ging ik heel veel om met Obed Usmany en Thijs Patty.

School 1, 1972

In de winter dan viel meester Schilt vaak in voor Gosse Bok en kregen we vaak ijsvrij.

In de winter dan viel meester Schilt vaak in voor Gosse Bok en kregen we vaak ijsvrij. Ik heb ook nog aan de kanaalweg aan de overkant van het water op school gezeten, dus de verhuizing nog meegemaakt. Eerst was meester Damminga het hoofd en toen kwam meester Harmans, later nog verkering met een dochter van hem gehad, was ik al 19 hoor. Een paar van mijn klasgenoten waren; mijn 2 neven Jan en Johan snippe henk Olijve, Jan de Vries, Evert Hummel, Wietse Middelbos, Betty Appelo, Tineke Bos, Luchie Turksma,Janny Offereins, Dineke Snippe

School 1, 1955

Klas 3&4 met meester van Veen (Gosse Bok) die de liniaal stuk sloeg op je hand en die zo verschrikkelijk kort voor de kop was.

Klas 3&4 met meester van Veen (Gosse Bok) die de liniaal stuk sloeg op je hand en die zo verschrikkelijk kort voor de kop was. Meester Hermans in klas 5&6 Juf Auwerda klas 1&2

School 1, 1956

?