Scholengroep Domein Speelhof

Speelhoflaan 9 in Sint-Truiden, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scholengroep Domein Speelhof, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Scholengroep Domein Speelhof foto

Op Scholengroep Domein Speelhof vind je 0 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik weet niet helemaal zeker of dit de goede school is waar ik op heb gezeten, het heette toen KTA - Koninklijk Technisch Atheneum.

Ik weet niet helemaal zeker of dit de goede school is waar ik op heb gezeten, het heette toen KTA - Koninklijk Technisch Atheneum. Volgens mij zat het aan de Speelhoflaan, vandaar dat ik me hier maar neer zet. Klasgenoten die ik me kan herinneren zijn An Gregoir, Irka (ik had een leuke omgang met haar, ik kan me herinneren dat zij een enig kind was en dat ze altijd in merk jeansbroeken rond liep) en Mario Matterne. An is op een gegeven moment van school gegaan om te gaan werken, ze werkte toen in een winkel ergens in de stad.Leraren die ik me herinner zijn Lambert Thijs (hij is mijn oom - boekhouden en nog iets), Defregne (Frans), Tina Turner - vanwege dr haardos, rood en flink getoupeerd (Nederlands). Kent iemand deze personen ook nog van toen? Mail me gerust, het lijkt me leuk om bij te praten.

Scholengroep Domein Speelhof, 1983

kayaken.

kayaken

Scholengroep Domein Speelhof, 1992

?