Scholengemeenschap Zuid/Mavo Wielwijk

Overkampweg 125 in Dordrecht, ( Toon op kaart )

163 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scholengemeenschap Zuid/Mavo Wielwijk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Scholengemeenschap Zuid/Mavo Wielwijk foto

Op Scholengemeenschap Zuid/Mavo Wielwijk vind je 11 klassenfoto’s en 163 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Erg leuke tijd gehad, met name tijdens 4 en 5 havo, om alle activiteiten buiten de les (leerlingenraad enzo).

Erg leuke tijd gehad, met name tijdens 4 en 5 havo, om alle activiteiten buiten de les (leerlingenraad enzo). Ook erg leuke docenten. Na de havo (Zuid / Dordtwijck) en een kortstondige 8 weken durende carriere op het vwo (Dordtwijck, was dat snel zat, Amsterdam trok) ben ik gaan studeren in Amsterdam.

Scholengemeenschap Zuid/Mav..., 1987

Vooral de schoolreisjes naar Luxemburg, Londen en Renesse waren leuk.

Vooral de schoolreisjes naar Luxemburg, Londen en Renesse waren leuk. En in Luxemburg ging bijna iedereen roken. Ik ook, maar ik heb het gelukkig alleen die week gedaan. Ik vond het smerig en daar ben ik nu nog blij om. Leuke tijd gehad, vooral bevriend met Tanja Kalonis, Montse, Sandra Kreukniet, Natasja Abdoerahman etc De MAVO ben ik kwa lessen alleen maar doorgekomen omdat ik toen verhalen schreef.

Scholengemeenschap Zuid/Mav..., 1983

Heel veel leuke herinneringen.

Heel veel leuke herinneringen. Meneer de Man een leuke oprechte leraar duits en biologie. Natuurlijk de schoolreis naar luxemburg waar iedereen zijn bedgeheimen uit de doeken deed .

Scholengemeenschap Zuid/Mav..., 1980

?