Scholengemeenschap Zuid

Tiemeister 20 in Enschede, ( Toon op kaart )

1669 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Scholengemeenschap Zuid, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 166
  • Schoolgenoten 1669

Op Scholengemeenschap Zuid vind je 166 klassenfoto’s en 1669 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 1028

In de eerste klas met Joline P...

In de eerste klas met Joline P., Nicole ter H., Jayke de B., Renate P., plus een aantal bekenden van de lagere school. In 4Ath naar Parijs geweest, hartstikke gaaf met Robin Z., Martin N., Rajindra K., Irene H., Jayke, Susan J., Juri H., met z'n allen in een tent. Onder water in de kano.... Op school pokeren en tafeltennissen in de pauze, altijd volleyballen tijdens de laatste jaren gymnastiek, geschiedenis van Panken waar je uren moest overschrijven van het bord, Schmeenk voor natuurkunde die tijdens de proefwerken in slaap viel, Broekman voor Duits en Schlecht voor Duits (mitnachbeiseitvonzuaus, het zit er nog steeds ingedreund..) Mailen naar voor+achternaam (aan elkaar) at hotm.

2002, Deleted

We hadden een hele gezellige 3...

We hadden een hele gezellige 3e klas op de mavo. In deze klas zater o.a. Arnold Bruggink, Marc Veurink, Helene van het Reve, Chantal Dorrestein en Monique Brouwer.

2002, Deleted

Ben in de derde klas van Zu...

Ben in de derde klas van Zuid afgegaan en naar leeuwarden verhuist, ik ging daar naar een internaat omdat m'n ouders naar het buitenland gingen. Mijn naam was lange tijd Niels Conradi

2002, Deleted
?