Scholengemeenschap Zaanstreek Noord

Fortuinlaan in Krommenie, ( Toon op kaart )

185 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scholengemeenschap Zaanstreek Noord, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Scholengemeenschap Zaanstreek Noord foto

Op Scholengemeenschap Zaanstreek Noord vind je 19 klassenfoto’s en 185 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Gezellige school met wel heel veel onrust.

Gezellige school met wel heel veel onrust. Mensen waarvan ik de namen zon weet zijn, Saskia Kuiper, Erik Bes,Anita Duif, Ingrid Scheffer, Michiel van Drunen, Arend de Boer, Edwin?Miranda Konijn en Richard Lagerwij, oja enne Richard Feijt.

Scholengemeenschap Zaanstre..., 1982

Was een fantastische tijd, Ik zou het zo weer over willen doen.

Was een fantastische tijd, Ik zou het zo weer over willen doen. Kom ook eens ijken op mijn site ********;-) Grtzzz Angel

Scholengemeenschap Zaanstre..., 1981

HILBERT alles goed man?.

HILBERT alles goed man?.als ik het met iemand wel goed kon vinden was het met jou wel,gezamelijke vijand genaamd HERMAN KAT die kloot,ik heb hem jaren erna nog gezien,ik was een beetje gegroeit,toen was hij vriendelijk de kloot,meel me eens als je wilt, ...macornet sjift 2 sjello nederland.....wie herkent mij eigenlijk?.vroeger was ik nogal verlegen en stil,maar je word ouder je ehhh groeit? ofzo heheh maar verder......ik ken patricia hildering (bedoel je ester voogshert?) ,ingrid mooy,rene duyn,dennis van der logt (van vroeger) cindy van dr logt (vroeger) paul koopman,en nog een paar denk ik.....o mijn god de L.T.S , wat een leuke school,wie herrindert zich niet meneer bonekamp en meneer kleine met zijn zure bommen hahahah,en dan meneer pouw die schuimbekte als ie boos was,meneer klootwijk die als hij hoeste zijn gebit kwijt was bijna,o god dat stuk verdiet ehh gymleraar ehh niet groen of groot die magere kerel weet ff zijn naam niet meer,wat een eikel zeg,en dan die natuurkunde rooswijk? hahahaha etter zeg..nah voor mij was meneer weertman de beste die ze hadden,enne meneer groen sorry dat ik ooit die bril van je hoofd afgooide met een bal,je hebt er een jaar op moeten wachten van de verzekering maarja je was wel oke,jaaaa kaandorp heet die man,,eheeh nou kan ik me voorstellen dat leerlingen bloedzuigers zijn,maar hij won het van de leerlingen eheheheh,voor de rest had ik een mooie tijd daar .. groeten van mano

Scholengemeenschap Zaanstre..., 1983

?