Scholengemeenschap voor Hoger en Middelbaar Beroepsonderwijs "De Laan"

Laan van Meerdervoort 211 in Den Haag, ( Toon op kaart )

55 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scholengemeenschap voor Hoger en Middelbaar Beroepsonderwijs "De Laan", blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Scholengemeenschap voor Hoger en Middelbaar Beroepsonderwijs "De Laan" foto

Op Scholengemeenschap voor Hoger en Middelbaar Beroepsonderwijs "De Laan" vind je 3 klassenfoto’s en 55 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hier deed ik kinderverzorging voor het jonge kind.

Hier deed ik kinderverzorging voor het jonge kind. Andere namen van leerlingen Monique, Inez, Aukje zijn er een paar die ik me kan herinneren.

Scholengemeenschap voor Hog..., 1965

Leuke tijd Ik was wel geslaagd met het meeste verzuim van het jaar.

Leuke tijd Ik was wel geslaagd met het meeste verzuim van het jaar. Ik ging liever de echte baby van mijn nichtje verschonen dan een pop. En ook veel liever paardrijden met mijn vriend dan kookles op zaterdag. Ik heb nog regelmatig contact me Niny die me ook hier in de US is komen opzoeken. Verder herriner ik me Dorothea en Irma

Scholengemeenschap voor Hog..., 1967

zeer oude, maar wel gezellige school.

zeer oude, maar wel gezellige school. Verplicht een rok aan en scheikundeles in de nok van de school. Feest in het Kurhaus ter ere van het zoveelste jaar bestaan van de school.

Scholengemeenschap voor Hog..., 1966

?