Scholengemeenschap v. Oldenbarneveldt

Afrikaanderplein, Frankendaal en Ravenswaard in Rotterdam, ( Toon op kaart )

611 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scholengemeenschap v. Oldenbarneveldt, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 163
  • Schoolgenoten 611

Op Scholengemeenschap v. Oldenbarneveldt vind je 163 klassenfoto’s en 611 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 622

Ik heb op de dependance Franke...

Ik heb op de dependance Frankendaal en Ravenswaard gezeten. brugklassen B5 2AH3, en voor de rest op de Ravenwaard in de A klassen tot 1985 depuntriddersatzon netpuntnl

2002, Deleted

De leukste, gezelligste klas w...

De leukste, gezelligste klas was toch wel 3 HAVO. Iedereen kon met elkaar opschieten. Zelfs onze lerares frans, mevr. van Kesteren die later met Boudi Mochtar (scheikundeleraar) is getrouwd, zei het zelfs aan het eind van het jaar! En.. ik was smoorverliefd dit jaar! Op wie? Jaaa, daaaag! Forget it! Verder zou ik heel graag Elian Coutinho weer eens terug willen zien. Met haar trok ik op in de 2 brugklassen. Toffe meid!!

2002, Miriam

Na 2 jaar Afrikaanderplein (kl...

Na 2 jaar Afrikaanderplein (klassen B2 en 2HM1) naar de Frankendaal (3M2 en 4M2). Wat een verademing.. Het was veel gezelliger dan die blokkendoos aan het Afrikaanderplein. Vooral de werkweek naar Groesbeek was heel leuk. Leraren: Ruigrok, Maijer, Homan, grote en kleine De Boer, v.d. Assem, Rietdijk, De Haas. Andy Snitker en Marcel Wessels ken ik ook.*****adres: m.jonasse-at-f r e e l e r (maar dan aan elkaar) "pnt" nl. Kijk ook eens op de volgende site. Is een (gratis) alternatief voor schoolbank: www oldenbarnevelt nl (spaties vervangen door punten).

2002, Deleted
?