Scholengemeenschap Oscar Romero

Bouwsteen 1 in Hoorn, ( Toon op kaart )

964 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scholengemeenschap Oscar Romero, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Scholengemeenschap Oscar Romero foto

Op Scholengemeenschap Oscar Romero vind je 65 klassenfoto’s en 964 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kan mij nog zeer veel herinneren van deze school: Overtoom (Wiskunde) en Min (natuurkunde) en oh ja Oei voor Biologie.

Ik kan mij nog zeer veel herinneren van deze school: Overtoom (Wiskunde) en Min (natuurkunde) en oh ja Oei voor Biologie. En natuurlijk Beuker waar ik mij altijd weer moest melden als ik de klas weer eens was uitgestuurd!

Scholengemeenschap Oscar Ro..., 1982

Ik heb een leuke tijd gehad op de school.

Ik heb een leuke tijd gehad op de school. Favoriete vak : Frans (Nuyens). Toneel was ook een leuke manier om veel mensen te ontmoeten. Ik heb nog steeds contact met mijn oude vriendengroep van school!

Scholengemeenschap Oscar Ro..., 1986

Tja, what can I say.

Tja, what can I say... Als "zoontje van de leraar" (Min) toch een hele goeie tijd gehad daar. De musical-club was super! Leuke leraren: Jeninga (veel mooie verhalen...) Zandee (ook al spreek ik nog steeds zeer brak Frans...) Carre (weet niet waarom, gewoon een leuke vent)

Scholengemeenschap Oscar Ro..., 1987

?