Scholengemeenschap Nijmegen Oost afd. HAVO

Wilhelminasingel in Nijmegen, ( Toon op kaart )

119 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scholengemeenschap Nijmegen Oost afd. HAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 16
  • Schoolgenoten 119

Op Scholengemeenschap Nijmegen Oost afd. HAVO vind je 16 klassenfoto’s en 119 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 72

Werkweek in Beekbergen, met cabaret en heel veel nachtelijke uren.

Werkweek in Beekbergen, met cabaret en heel veel nachtelijke uren. Op 5 HAVO met 5 man een bungalow gehuurd tijdens de werkweek van 4 HAVO, leerkrachten waren hier niet enthousiast over.

2002, Deleted

Masja Modderman, Mart Lukasik, Bert Wellenberg, Jo Rossen, Ed Nagels, Steve Jorna, Manuel Kneepkens en ga zo maar door.

Masja Modderman, Mart Lukasik, Bert Wellenberg, Jo Rossen, Ed Nagels, Steve Jorna, Manuel Kneepkens en ga zo maar door... Antwerpen...kelderfeesten en de beruchte schoolkrant. Ik heb ze nog!En op m'n Zundapp naar de Wilhelminasingel. Die goeie ouwe tijd! update november 2019: jongere collega met wie ik dagelijks samenwerk is de zoon van Hans Joosten (Na) en kent nota bene Bert Wellenberg (Wi) persoonlijk.

2002, Frank

Leuk om herinneringen op te halen; de werkweken van de HAVO op de Valouwe, de filmavonden, feesten in de fietsenkelder, de sinterklaasfeesten, toneelavonden etc.

Leuk om herinneringen op te halen; de werkweken van de HAVO op de Valouwe, de filmavonden, feesten in de fietsenkelder, de sinterklaasfeesten, toneelavonden etc. Zelf had ik weinig tijd meer over voor de studie; altijd maar bezig met de buitenschoolse activiteiten. Batterijengevecht bij de aardrijkskunde leraar, Fred Nails, TL-buizen in de kelder kwartslag draaien zodat hele klas in donker zat bij Masja Modderman, Travolta look van Mart Lukasik, snoepwinkel van meneer Bolt, Jo Rossen...

2003, Edwin
?