scholengemeenschap nieuwland

mr. nolenslaan in Schiedam, ( Toon op kaart )

153 scholieren

Bekijk de volledige pagina van scholengemeenschap nieuwland, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 4
  • Schoolgenoten 153

Op scholengemeenschap nieuwland vind je 4 klassenfoto’s en 153 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 57

Aangezien mijn broer, Sandro, ...

Aangezien mijn broer, Sandro, het jaar ervoor niet zo goed ging in de brugklas, hadden mijn ouders het leuke idee om ervoor te zorgen dat ik scherp in de gaten gehouden zou worden door bepaalde leraren. Met kerst was ik alweer weg (naar de HAVO). Verder niet echt veel herinneringen. Vond de soep in de kantine, uit die automaten, heerlijk. En Algemene Technieken vond ik helemaal niets!!

2004, Remco

Leuke tijd gehad. Zat ook nog ...

Leuke tijd gehad. Zat ook nog op het schoolkoor en hebben de 2e kerst-LP opgenomen. Vooral met kerstviering leuke uitvoering. In de aula tussen de middag je boterham opeten met aanwijzingen van een leraar(?) zo van "niet praten, dooreten netjes eten enz" schalmde hij dan door de microfoon. Ook nog disco avonden meegemaakt in de kantine. Veel namen ken ik niet meer, er zaten in de brugklas ook nog meiden van het schippers-internaat. Voor het eerst goed dronken geworden tijdens een feest bij onze klassenleraar (Electro), Woonde toen aan het Fluitekruid in ommoord en had een lelijk-eentje als vervoermiddel.

2005, Deleted

MARGRET POST (een topper) G...

MARGRET POST (een topper) GEZELLIGHEID VOOR HET EERST DAT EEN LERAAR BIJ DE VOORNAAM WERD BENOEMD

2005, ROB
?