Scholengemeenschap Nebo-Mariënbosch-Gabriëlcollege

Sionsweg (2?) in Nijmegen, ( Toon op kaart )

250 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scholengemeenschap Nebo-Mariënbosch-Gabriëlcollege, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 13
  • Schoolgenoten 250

Op Scholengemeenschap Nebo-Mariënbosch-Gabriëlcollege vind je 13 klassenfoto’s en 250 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 129

In de pauze toepen in de "soos"-ruimte Voetballen op het plein achter de school bij de noodlokalen Die verrekte klim met de fiets omhoog Mooi gebouw Klasgenoten:Velen, bv Pia van Baal, Peter Hendriks, Bart van Aar, Pieter Thissen, .

In de pauze toepen in de "soos"-ruimte Voetballen op het plein achter de school bij de noodlokalen Die verrekte klim met de fiets omhoog Mooi gebouw Klasgenoten:Velen, bv Pia van Baal, Peter Hendriks, Bart van Aar, Pieter Thissen, ...

2002, Marco

Kaarten als bijverdienste en natuurlijk de eindexamenfeesten als verlossend einde van deze marteling.

Kaarten als bijverdienste en natuurlijk de eindexamenfeesten als verlossend einde van deze marteling. Graag zou ik nog eens een partijtje toepen of zwikken met enkele andere oud-fanaten.

2002, Deleted

Ik zat op deze school alleen in 1976/77, daarna ging het op in het Elshofcollege, wat tegenwoordig weer Kandinsky College heet.

Ik zat op deze school alleen in 1976/77, daarna ging het op in het Elshofcollege, wat tegenwoordig weer Kandinsky College heet. De NEBO was gevestigd in een oud seminarie, de lokalen waren heel hoog en klonken hol. Het 'Praathuis' op vrijdag avond was legendarisch: in de kantine stond oud meubilair, zoals fauteuils en driezits-banken.. en je kreeg 2 consumptiebonnen. Leuke tijd, heb vooral veel spreuken en gezegden geleerd, die stonden geschreven op de wanden van het toilet...

2002, Anita
?