Scholengemeenschap Molebeke

Laan van Molebeke in Arnhem, ( Toon op kaart )

38 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scholengemeenschap Molebeke, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 38

Op Scholengemeenschap Molebeke vind je 0 klassenfoto’s en 38 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 15

ine Hetterscheid...

ine Hetterscheid

2007, Deleted

Deze jaren waren voor mij over...

Deze jaren waren voor mij overbrugjaren tot ik aan de opleiding ziekenverzorging begon. Ik haatte eerst het vak dramatische expressie, vond het doodeng, maar vond het later geweldig om toneel te spelen. Ging destijds altijd met Dianne jansen mijn dorpsgenote naar school en ging om met Marie-Jose? Maar kan me echt geen enkele leraar/lerares herinneren, alleen dat mens dat koken gaf, zie ik nog zo voor me.. Alles wat me maakte moesten we opeten, en dat is niet lekker als je vergist heb met de olie en de azijn in de sla. Ik had die dag geen last van opstipatie.

2007, Deleted

Het is een beetje warrige peri...

Het is een beetje warrige periode als ik aan Molebeke terug denk. Mijn moeder is op 40jarige leeftijd overleden, net toen ik in de 2e klas zat. Daarna heb ik niet meer zo veel uitgevoerd.. ik las en schreef liever gedichten. Wat dat betreft heb ik veel gehad aan Meneer de Vries.. Ja en dan hadden we natuurlijk Juffrouw Benschop, die zo mooi Franse les gaf. Wisten wij veel dat ze toen al een bekende dichteres was!! EN meneer Burgers, gaf aardrijkskunde en wiskunde, geloof ik. En Bulletje (pardon de heer Westerveld), .. en klasseleraar Rutgers en heette het schoolhoofd geen Uittenbogaard? Paar namen uit die tijd: Ellen Weysters (nog steeds mijn beste vriendin), Els Oenstra, Klazien, Jan, Cees ...

2008, alice
?