Scholengemeenschap Markenhage

Emerweg 29 (voorheen markendaalseweg) in Breda, ( Toon op kaart )

1174 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Scholengemeenschap Markenhage, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 101
  • Schoolgenoten 1174

Op Scholengemeenschap Markenhage vind je 101 klassenfoto’s en 1174 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 626

de KUL , was altijd erg leuk...

de KUL , was altijd erg leuk

2002, Carel

Hier heb ik de 2e helft van kl...

Hier heb ik de 2e helft van klas 2 gevolgd en dit was ook gelijk het laatste jaar, omdat ik toen een ongeval op de laatste schooldag kreeg en het daardoor niet mogelijk meer was 'normaal' verder te kunnen studeren.

2002, Deleted

De KUL natuurlijk, volgens mij...

De KUL natuurlijk, volgens mij heb ik ELK jaar meegedaan (Colinda, Cats, Fietsenlied, Thriller, I can do that etc.) Leraar Nederlands Van de Rest op zijn wielrenfiets. Marieke trok zijn ventiel eruit...maar wat bleek, het was zo'n speciaal geval dat het niet zomaar met de eerste de beste fietspomp kon worden opgepompt...oei schuldgevoel! Het Schoolorkest van Laven. Altijd lunch op de blokken op het hoekje bij de ingang van de aula. Bertie, Arnoul, Heleen, Rohald, Rob, Kristel, Desiré, Tamara, Bosbes Berry etc. De geweldige midweek Centerparks na het HAVO-examen...

2002, Suzan
?